Második feleség

Tippek, hogy a gyerekek élvezzék a nyári láthatást

Nem egyszer hallottam már, hogy az elvált szülők gyermekei egyszerűen utálnak megjelenni a távolabb élő (a nem nevelő) szülőnél láthatáson. A leggyakoribb indok a tapasztalatok szerint az, hogy unatkoznak, hogy a ritkábban látott szülő nem tud számukra elég ingergazdag programot biztosítani, illetve, hogy egyszerűen nem találkozik a kereslet és kínálat, mert nem ismeri a szülő… Tovább »

Válás után több karácsonyi ajándék jut a gyereknek?

Amióta a férjemmel összebútoroztunk, szerencsére úgy alakult, hogy a “minél extrább ajándékot a család minden tagjának”- vonalat rövidre zártuk. Egyrészt a válás óta nagyon nem fér bele anyagilag, másrészt az égvilágon semmi értelme. Így történt, hogy évek óta nem veszünk ajándékot a felnőtteknek, maximum valami nagyon-nagyon jelképeset, esetleg házi készítésű csemegét (különleges lekvár, házi fűszeres… Tovább »

Karácsony “elváltéknál” – mi így szervezzük

Nálunk tényleg minden vonalon mozaikosodott az elmúlt években a család. Nemcsak én “színesítettem” a dolgot egy elvált férjjel, de vele együtt a nagyszülők is duplán érkeztek a családba. Az ő szülei is elváltak ugyanis egy hosszú házasság után, már a nyugdíj küszöbén, és mindegyikük új életet kezdett egy új partnerrel. Így nekem van egy após-anyós… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!