Második feleség

Rítusok a nevelt gyerekkel – nálunk bevált

Nehezen fogadtam el, hogy a kistesó érkezése nem kirobbanó örömöt és boldogságot váltott ki a lízingelt fiamból, aki idegenként fogadta öccsét. Teljesen természetes volt, hiszen a terhességemet sem asszisztálta végig napról napra, pusztán kéthetente volt alkalmam mesélni neki, mi is zajlik odabent. Amikor megszületett a kicsi, nyilván “nem volt jó” semmire, nem adott visszajelzéseket, nem … Tovább »

A nevelt gyerek dilemmája: te ki vagy nekem?

A minap a nevelt gyermekem hajnali elmélkedésbe kezdett a reggelije felett, és most iskolás fejjel is nekifutott a klasszikus kérdésnek, jelesül, hogy én ki vagyok neki (egyszer, még 3 évvel ezelőtt is tettünk egy kísérletet, hogy tisztázzuk a dolgot, akkor látszólag belenyugodott a dolgokba, illetve nagy nehezen lebeszéltem arról, hogy anyának szólítson). Eleve zavaros volt… Tovább »

Miért nem találjuk meg elsőre az igazit?

Van egy nagyon kedves barátom, mondhatnám bátran mesteremnek is, habár az elmúlt 3 évben alig beszéltünk, mert mindketten jártuk a saját utunkat. Amikor második feleség(jelölt)ként még minden bizonytalan volt az életemben, ő volt az, aki adott egy nagy löketet, megvilágította számomra, hogy mik a feladataim ezzel a szituációval, illetve olyan gondolatokat kaptam tőle, míg együtt… Tovább »

Szolgálati közlemény – nők, gyertek beszélgetni!

Kedves Második (harmadik, negyedik…) feleségek, barátnők, élettársak!   Létrehoztam egy zárt Facebook-csoportot, ahol “kockázatmentesen” tudunk beszélgetni, hiszen a tagfelvétel engedélyhez kötött, a posztokat is csak tagok láthatják. Hajrá, gyertek minél többen: cseréljünk eszmét, lelkesítsük az elkeseredetteket, meséljük el a sikereket, valljunk színt a kudarcokról! Klikk ide, és hívjatok meg másokat is :   https://www.facebook.com/groups/masodikfeleseg/ Éljenek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!