Második feleség

Az AnyaKlikk blogon is megtalálsz!

Örömmel jelentem, hogy másik felületen is találkozhattok írásaimmal, méghozzá egy kifejezetten anyukás, gyermeknevelős, babavárós tematikájú Caféblogon, az AnyaKlikken. Itt másik két fiatal anyukatárssal számolunk be nektek mindenről, ami a témában felmerül bennünk, szigorúan szubjektíven. A dolog pikantériája, hogy mindannyian egy időre vagyunk kiírva babáinkkal, így fej-fej mellett haladva ismerhetitek meg az anyaságunk kapcsán megélt gondolatainkat,… Tovább »

Vallatószék 7. – Allergia és életmód

Amikor a Caféblog bloggerei előhozakodtak a “bloggerkedd” nevű kezdeményezéssel, úgy döntöttem, én sem hagyom ki a lehetőséget, aminek célja, hogy az olvasók jobban megismerhessék az itt publikáló grafománokat 🙂 A múlt héten a velem készült interjút már olvashattátok, most nálam a labda, én kérdeztem a múlt heti riporteremet. Abban a posztban, a bevezetőben Lin (alias… Tovább »

Megjelent a Nők Lapja Évszakok, benne a Második feleség blog!

Egy barátnőmtől, majd nem sokkal később az anyósom e-mailjéből tudtam meg, hogy végre kint van a standokon a Nők Lapja Évszakok legfrissebb száma, benne a második feleségesdiről szóló cikk, Vályi-Nagy Erika tollából, aki még nyáron jött el hozzám interjúzni két nagy tejeskávéval és krémessel a kezében, mert a kisfiam miatt nem voltam túl mobilis. Jó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!