Második feleség

A volt férjem csak aláz, vádaskodik, de nem segít és nem fizet

Különösebb kommentár nélkül közlöm a következő olvasói levelet. Tudjátok, néha jól jön a nézőpontváltás. Talán ezért is követitek sokan a blogot, mert tudjátok, nem szeretek leragadni a szegény, elnyomott második feleséges vonalon. Ilyenkor csöpögtetek nektek is némi empátiát, de ha mást nem, emlékeztető oltást arról, hogy milyen lehet egyedül egy gyerkőccel, egy nem túl konstruktív… Tovább »

“Nős férfitől van a fiam – megtagadott mindkettőnket”

Tünde (34) egyedül él egyéves fiával, aki egy szeretői viszony gyümölcse. A sors iróniája, hogy korábbi házassága meddő volt, ám Endre szinte azonnal teherbe ejtette egy titkos légyott alkalmával. A kezdeti boldog babavárás és csodás ígéretek sora azonban hamar feledésbe merült, a gyermek apja végül nem vállalta fel tettének “következményét”, sőt ahogy és ahol tudta,… Tovább »

Minden elismerésem az egyedülálló anyáké!

Sokszor egyedül, de mégis társsal Amióta édesanya vagyok, úgy hozta a sors, hogy rengeteget kellett egyedül lennem. A gyermekágyi időszakot is csaknem egyedül csináltam végig, és a fiam életében az első 4 hónap sem volt másképp, mert a férjem hol a tanulmányai miatt maradt ki, hol bent éjszakázott a munkahelyén. Így jött ki, kemény vagyok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!