Második feleség

“Rákos lettem, elhagyott a párom”

Erzsi levele egészen jól indult, és már-már kezdett felgyúlni bennem a reménysugár, hogy pozitív vége lesz történetének, ami miatt billentyűzetet ragadott felhívásom kapcsán. Adott egy fiatalkori szerelem, majd elsodorja őket egymás mellől az élet, végül egy-egy házassággal a hátuk mögött újra találkoznak – és jön a filmekből megszokott happy end. Hát, nem. Egy újabb őszinte,… Tovább »

Harcban állni az első feleséggel – végtelen történet?

Amikor létrehoztam a blogot, már indulás után néhány hónappal rábukkantam egy testhez álló “szakirodalomra”, amiről már a borítója alapján tudtam, hogy valami kis nyáresti olvasmányom lesz maximum, sietni nem fogok vele, bár kisgyermek mellett nem is nagyon tudok. (Milyen csúnya dolog borító alapján ítélni – már hörög is fel minden könyvkedvelő olvasó, és teljesen igaza… Tovább »

Robin Williams: az ember, akinek 3 felesége volt

Hirtelen, amikor a halálhírével együtt a családi hátterét is röviden ismertették az újságok, azon akadt meg a szemem, hogy a színészóriásnak három felesége is volt. Bár odavoltam minden alakításáért, ezekről a magánéleti tényekről nem tudtam. Itt a blogon most úgy emlékezem az általam is nagyra tartott alakra, hogy kicsit bemutatom, milyen nők mellett élte le… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!