Második feleség

Levél azoknak, akik elvált vagy nős férfival kezdenének

Egy olvasói levél, amihez hasonló még nem jelent meg itt a blogon. Szerkesztve adom közre, okulásul.  A levelet egy első feleség írta, akinek a férje ugyan hosszú-hosszú évek után egy huszárvágással szeretett volna véget vetni házasságuknak, ám a döntés bejelentése és véglegesítése után egy nappal meghalt. Maradt utána egy mellette a végsőkig kitartó feleség és… Tovább »

Szerető vagyok, tud rólam a feleség, aki szintén tart szeretőt

Régen kaptam ennyire bonyolult, már-már szappanoperába illő szerelmi sokszögről beszámoló levelet. Most Kata (nevezzük így) gondolta úgy, hogy könnyít a lelkén, kiírja magából. ——————— A társkereső lett a vesztem Külföldön dolgoztam a nyár elején, amikor egy ismerősöm ajánlott egy társkereső oldalt. Regisztráltam, igazából jó poénnak gondoltam az egészet (persze tudat alatt nem). Meg is feledkeztem… Tovább »

Örök lecke: édesanyám utolsó tanácsa

  „… fuss szívem, de sose sáron, szemeten! Szállj helyettem, madár! Én rab voltam, nem tudom mi az, repülni. De neked köszönni fognak a hegyek és tengerek az én ellopott életem kárpótlásaként…” (Szabó Magda: Für Elise)   Már nem ráz meg, ha beszélnem kell róla, már nem fáj, ha belekérdeznek. Augusztusban volt 8 éve, hogy… Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy engem válasszon a (nős) férfi?

…kérdezi tőlem majdnem minden errefelé tévedő olvasó, aki egyelőre – legyen akár titkos, akár felvállalt a viszonya a férfival – úgy érzi, szerelme bátortalan,  nem mer kilépni a komfortzónájából, a lapos házasságából, a megszokásai béklyójából, vagy – bár látszólag már kilépett, érzelmileg mégis az előző kapcsolatát éli, gyászolja, rendezi. Mivel én magam nem tudom a… Tovább »

Napi humor: végre van erőm beadni a válási papírokat!

Akár a feleség, akár a férj, de egy biztos: a közhiedelemmel ellentétben szinte mindig a kapcsolatért elkötelezettebb fél adja fel a harcot, aki úgy érzi, már belefáradt abba, hogy erőlködjön kettejükért. Egy kis humor erre a témára is: Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból… Tovább »

Mert minden sikeres férfi mögött áll egy második feleség (I. rész)

Hogy ne csak saját sirámok, felismerések kapjanak helyet a blogban, sorozatot indítok olyan másodikakról, akikről talán kevesebbet hallottunk egy-egy híres ember házastársaként, mégis példás háttérországot biztosítottak a Férfi (művész, politikus, tudós, színész  stb.) oldalán. Hús-vér asszonyok, akik helyt tudtak állni minden körülmény, betegség, hírnév, bukás, siker, megcsalás vagy óriási korkülönbség ellenére is. Első rész.  … Tovább »

A klasszikus újranősülős vicc

– Mondd, drágám, ha kettőnk közül én halnék meg előbb, újranősülnél? – Nos, mivel jó egészségnek örvendek, miért ne? – És a nő ideköltözne a házunkba? – Elképzelhető. – És használja majd az edényeimet? – Igen, megeshet. – És használja majd a golfütőmet is? – Nem, mert balkezes. Nézd meg a többi humoros posztot is… Tovább »

Beköszönés egy másodiktól

Pakolok ki a dobozokból. A harmadik albérletbe költözünk a párommal, amióta együtt vagyunk, és a közös gyermekünket hordom a szívem alatt. Éppen az ágyneműk, törülközők vannak soron, keresem nekik a legideálisabb helyet, polcot, szekrényt a lakásban. Aztán hirtelen a kezembe kerül egy fehér, hímzett kéztörlő, benne az exfeleség és az ő nevével, nyilván nászajándékba kapták… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!