Második feleség

Férfiak válás után: íme, a tanulságok és a sérelmeik

Az elvált férfi nem könnyű eset – talán ez is lehetne az alapmondat, amit csak úgy leírok, és várom, hogy az olvasók hozzátegyék a kijelentésem kapcsán a gondolataikat. Ennél azonban tovább megyek, mert bizonyítani is szeretném, talán kicsit a közvéleményt formálandó, mert még mindig azt tapasztalom, hogy a családját “otthagyó”, új életet kezdő apa csakis… Tovább »

Szerető voltam, majdnem második feleség lettem

Zsófia (35) elvált, csinos, rendkívül pörgős nő, aki egy sikertelen házassággal a háta mögött sem akart beletörődni abba, hogy ennyi idősen már nem várhat rá boldog párkapcsolat. Hite tartotta benne a lelket, és a sors meg is ajándékozta egy csodás szerelemmel. Párja és közte tökéletes volt az összhang az elmúlt másfél évben, egészen az idei… Tovább »

Válás, szakítás után rendrakás!

“Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.” (Coelho: A Zahír) Rendezzük… Tovább »

A második szerelemről – 4 pasi, 4 dal

Azt, hogy a második nekifutással, házassággal járó érzések igenis külön világot jelentenek egy férfi életében, szemléletesen példázza, hogy a zeneipar egy-egy nagy szereplőjét is megihlette a téma. A 4 legjobb dal következik, férfi előadóktól: kései szerelemről, második asszonyról és érzésekről – nemcsak érintetteknek. Egy közös van bennük: a furcsa második esélyt mindenki hitetlenkedve és elvarázsolva… Tovább »

Igenis jó másodiknak lenni!

Inspiráló gondolatok hasonszőrűeknek azokra a napokra, amikor elhatalmasodik rajtuk a reménytelenség: pénz, érzelmek, múlt vagy akár a mostohagyerekek miatt. Másodiknak lenni a társak sorában ugyanis legalább akkora öröm, mint amekkora nehézséget jelent belesimulni a furcsa szerepbe. Bebizonyítom 8 lépésben. Nálad melyi(kek) bizonyul(nak) igaznak? 1. A férfi nagyon szeret, ugyanis a második újrakezdés romantikus. Míg az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!