Második feleség

“A gyereknek kell!” – Lehúzós jokermondat az extől

Az exfeleségeknek egy kártya mindig van a tarsolyában, amire a külön élő szülőtárs (aka apa) azonnal és feltétel nélkül ugrik. Ez a “gyereknek kell” kezdetű adu. Sokszor van helye, olykor nincs. A gyereknek lehetőség szerint mindent A közös gyermek nem láthatja kárát annak, hogy a szülők elváltak, és a külön élő fél (és új párja)… Tovább »

Napi humor: mindörökké gyerektartás?

Amikor a válás utáni kötelezettségeink végre véget is érhetnének… Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide! Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek, másodszor nősülő férfi, ne habozz írni ide! Lájkolj a Facebook-on is, illetve csatlakozhatsz az ottani zárt csoportunkhoz is, ha második feleségként beszélgetni… Tovább »

Mostohagyerek: apa pénzügyeinek kémje

Erős kijelentés nem? De ha a szívedre teszed a kezed, pontosan tudod, miről van szó: ha az elvált szülők a lehető legminimálisabbra csökkentik a kommunikációt, gyakorlatilag semmit nem tudnak arról, a másik háztartásában mi is zajlik. Mi történik a gyerekkel a láthatáson, és hogy éli a mindennapjait azzal a szülővel, akinek a váláskor a bíróság… Tovább »

Minket nem hat meg a drámázó exasszony!

Tünde (25) a második nő a párja életében, hiszen a férfi, akinek az oldalán kikötött, már egyszer elköteleződött előtte. Fontos “egyediség” történetükben, hogy le tudtak válni az exről, aki a pszichodráma minden eszközével igyekezett magához láncolni volt párját, ám az apa a sorozatos csalódások, megcsalások után keményebb volt vele, és a kapcsolat lezárása után nem… Tovább »

5+1 idegesítő húzás az exasszonytól

Olyan sorozatot indítok ezennel, amiben az olvasók beszámolóit szemlézem egy-egy témában. Ha nem ők osztják meg velem, el sem hiszem, hogy ilyesmik lehetnek, vagy hogy a szappanoperákat megszégyenítő húzások tényleg léteznek. “Parádés” válogatás azokból az esetekből, amiket a második asszonyok nehezen viseltek az első feleségektől, élettársaktól. Volt már szó a mosásról (mint ütközési pontról), de… Tovább »

Egy jó animgif? Válások, jelenetek

Semmi sem mond el jobban egy érzést, mint egy jó animgif. Szemezgettem nektek párat. Az inspiráció Mozaikanya friss bejegyzését látva jött 🙂   Azt hitted, évekig tűröm, hogy hozzám sem érsz, és nem is keresek szeretőt? Tévedtél. Szóval elhagysz? Ez az utolsó szavad? Az exfeleségem a bankkártyámról is levett minden pénzt, mielőtt visszakérhettem volna a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!