Második feleség

5 dolog, amit tudnod kell Clooney első feleségéről

Az 5 perces néma gyászon már mindenki túlesett nyilván, hogy a szívdöglesztő Clooney ismét elkötelezte magát. A Fb-os hírfolyamomban legalábbis többen fejezték ki sajnálatukat a második esküvő ténye kapcsán, de nekem persze egyből az ugrott be, hogy lám-lám, egy újabb celeb, akinek most másodszorra fog talán csak sikerülni. Mivel most mindenki a tehetséges nemzetközi jogi… Tovább »

A fondorlatos “olasz nő”: Mátyás király második felesége

1508. szeptember 23-án, 506 éve hunyt el Nápolyban Aragóniai Beatrix magyar királyné, Mátyás király második felesége (az első Podjebrád Katalin), aki férje halála után egy rövid ideig II. Ulászló (ur. 1490-1516) hitveseként is trónra léphetett. Beatrix 17 évesen lett a megözvegyült Mátyás menyasszonya, de állítólag már ott nem voltak vele rendben a dolgok: azt beszélik,… Tovább »

Esztergályos Cili hatodik férje mellett ért révbe

A napokban ünnepelte 25. házassági évfordulóját a 71 éves Jászai Mari-díjas színésznő, aki negyvenes éveiben talált rá arra a férfira, akivel immár békében él. Dr. Fonyódi Péterrel igazi mozaikcsaláddá váltak, hiszen zenész férje első házasságából született lányát, Bernit (egyébként Fodor Rajmund vízilabdázó felesége) elfogadta, gyermekeit unokaként kezeli. A kicsik imádják az engedékeny “Cili mama” pörgését, kreativitását,… Tovább »

Robin Williams: az ember, akinek 3 felesége volt

Hirtelen, amikor a halálhírével együtt a családi hátterét is röviden ismertették az újságok, azon akadt meg a szemem, hogy a színészóriásnak három felesége is volt. Bár odavoltam minden alakításáért, ezekről a magánéleti tényekről nem tudtam. Itt a blogon most úgy emlékezem az általam is nagyra tartott alakra, hogy kicsit bemutatom, milyen nők mellett élte le… Tovább »

Mert minden sikeres férfi mögött áll egy második feleség (I. rész)

Hogy ne csak saját sirámok, felismerések kapjanak helyet a blogban, sorozatot indítok olyan másodikakról, akikről talán kevesebbet hallottunk egy-egy híres ember házastársaként, mégis példás háttérországot biztosítottak a Férfi (művész, politikus, tudós, színész  stb.) oldalán. Hús-vér asszonyok, akik helyt tudtak állni minden körülmény, betegség, hírnév, bukás, siker, megcsalás vagy óriási korkülönbség ellenére is. Első rész.  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!