Második feleség

Elvált, bezárkózott pasi: beletörik a bicskám?

Egy olvasói levél “31 éves vagyok, a párom 40, és megismerkedésünk előtt fél évvel (másfél évvel ezelőtt) költözött el otthonról, mert megromlott a viszonya az élettársával. Született két közös gyermekük is, egy nagyobb (10 éves) és egy kisebb (6 éves) fiú. A párom nem érez bűntudatot a volt asszony miatt, teljesen kihűlt a kapcsolatuk a… Tovább »

A szülő az első, nem a gyerek!

Judit (46) amolyan “duplázó”: második férje második feleségeként él boldog házasságban a fővárosban. Rengetegen támadták akkoriban döntése miatt, nemcsak barátok, közeli rokonok is elfordultak tőle azért, mert ki mert lépni egy fullasztó, boldogtalan frigyből. Az idő azonban őt és új férjét igazolta, ráadásul második házasságát értékelve meglepő következtetésre jutott. Személyes történetét, gondolatait, receptjét osztotta meg… Tovább »

Igenis jó másodiknak lenni!

Inspiráló gondolatok hasonszőrűeknek azokra a napokra, amikor elhatalmasodik rajtuk a reménytelenség: pénz, érzelmek, múlt vagy akár a mostohagyerekek miatt. Másodiknak lenni a társak sorában ugyanis legalább akkora öröm, mint amekkora nehézséget jelent belesimulni a furcsa szerepbe. Bebizonyítom 8 lépésben. Nálad melyi(kek) bizonyul(nak) igaznak? 1. A férfi nagyon szeret, ugyanis a második újrakezdés romantikus. Míg az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!