Második feleség

Az ideális második feleség nagyvonalú és tűri a feszültséget?

Már nincs benne annyi romantika. Annyi elvárás és világmegváltás. De van tapasztalat, életbölcsesség és persze csalódás is. A második feleségnek biztosan egy komplikáltabb férfi jut, de ebből akár előnyt is lehet kovácsolni. A statisztikák ismertek: a házasságok több, mint fele válással végződik, durva becslések szerint minden tizedik felnőtt elvált a házastársától. Ennek fényében viszonylag nagy… Tovább »

Mozaikcsalád, elvált pasi, nevelt gyerek? Írd meg történeted!

Mindig nagy örömmel fogadom az olvasói leveleket, és rendre közre is adom őket, ha arra a feladó engedélyt ad. Ez egyrészt jót tesz a blognak, mert színesíti az én privát családommal és életemmel kapcsolatos gondolataimat, másrészt felvillant más élethelyzeteket is, hasonló cipőben járó második feleségekről. Ezekre mindig nagyon sok visszajelzés érkezik, újabb és újabb követő… Tovább »

Akasztják a hóhért: rólam írták

Van egy szuper kezdeményezés a Caféblogon, ahol a bloggertársak egymást faggatják hétről hétre. “Vallatószék” gyűjtőcím alatt kerül ki minden interjú. Engem most egy szintén zenész második feleség faggatott ki, aki nem mellesleg az Allergia blog szerzője is. A beszélgetést itt olvashatjátok 🙂 Nem titok, hogy a következő héten cserélünk, én kérdezem őt.      ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!