Második feleség

A nevelt gyerek az anyjára hasonlít

Olyan, mintha egy mini ex jönne láthatásra? Az újszülött gyerekekre szokták ugye mondani, hogy három dolgot tudnak, enni, aludni és hasonlítani (más verziókban sírni és üríteni). No, a nagyobb gyerekeknél bővül a lista, és később kardinális kérdéssé nőheti ki magát a “hasonlítós” menüpont, különösen akkor, ha éppen elvált szülők gyerekéről van szó. Ezt a tényt… Tovább »

Elvált, bezárkózott pasi: beletörik a bicskám?

Egy olvasói levél “31 éves vagyok, a párom 40, és megismerkedésünk előtt fél évvel (másfél évvel ezelőtt) költözött el otthonról, mert megromlott a viszonya az élettársával. Született két közös gyermekük is, egy nagyobb (10 éves) és egy kisebb (6 éves) fiú. A párom nem érez bűntudatot a volt asszony miatt, teljesen kihűlt a kapcsolatuk a… Tovább »

Az én gyerekem a te gyereked?

A bírósági végzésen megszáradt a tinta, a vihar pedig így-úgy elcsitult. Az élet persze nem áll meg, és még a gyermeket nevelő szülő is joggal vágyik ezután egy új, boldog párkapcsolatra. Így indul minden leendő mozaikcsalád története… Csillogó szempár néz vidáman a munkából hazatérő Zoltánra (30), a hároméves Zsombor rohan elé boldogan, akit az édesanyja,… Tovább »

Özvegy férfit szeretni

Közös fotók az elvesztett asszonyról a nappaliban? Évekkel a haláleset után ki nem pakolt gardrób a ruháival? Furcsa szokások, amik az exre emlékeztetik? Mi a teendő és a követendő út, ha egy özvegy férfi mellé sodor minket az élet? A szituáció – annak ellenére, hogy a magyar férfiak átlagéletkora alacsonyabb a nőknél – itthon sem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!