Második feleség

Családi bravúr: a nevelt fiamnak nyolc nagyszülője van

Nem, semmiféle biológiai csoda nem történt a famíliában, nem valamiféle orvosi ügyeskedésről szól a poszt, vagy hasüregben kihordott ikertestvérről, szóval már most ki kell ábrándítanom az olvasót, aki valami szaftos bulvárhírre vágyik. Egyszerűen csak annyi történt, hogy két generációban is volt egy-egy válás, ami kissé megsokszorozta a nagyszülőket. Így állunk a nevelt gyermek esetében  … Tovább »

Napi humor: több válás, több nagyszülő

A heti humor rímel a legutóbbi posztra – több válás, több nagyszülő. Ha meg a nagyszülők válnak, akkor meg még cifrább. Nálatok is így van?   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek, másodszor nősülő férfi, ne habozz írni ide! Lájkolj a Facebookon is, illetve csatlakozhatsz az ottani zárt… Tovább »

Karácsony “elváltéknál” – mi így szervezzük

Nálunk tényleg minden vonalon mozaikosodott az elmúlt években a család. Nemcsak én “színesítettem” a dolgot egy elvált férjjel, de vele együtt a nagyszülők is duplán érkeztek a családba. Az ő szülei is elváltak ugyanis egy hosszú házasság után, már a nyugdíj küszöbén, és mindegyikük új életet kezdett egy új partnerrel. Így nekem van egy após-anyós… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!