Második feleség

“S ha nem is hozol le egy csillagot…”

“…sokról mutatod meg, hol ragyog!” (Kiscsillag: Sirály) (Férjemnek, akivel épp öt éve bútoroztunk össze életünk első, közös albérletében.) Most volt 40 éves, nem volt nagy ünneplés. Ő nem szereti a csinnadrattát, vagy inkább csak nem akarja nagy dobra verni. Vagy még fontosabb dolgokra tartalékolja alig-van-szabadidejét. Dolgozik, hazajön, kis családozás, majd a privát vállalkozásán dolgozik hajnalig,… Tovább »

Miért nem működött az életem az Elvált Férfi oldalán?

Rita (33) Nógárd megyében él, gyermektelen, négy hónapja döntött úgy, elköltözik párjától, a kétgyermekes férfitól. Történetük annyiban egyedi, hogy már korábban is nekifutottak egyszer, összeköltöztek egy friss válás után, de nem működött a dolog. A sors mégis összehozta őket újra néhány év kihagyással, ezalatt Ritának is volt párkapcsolata, a férfi – nevezzük Ferinek – pedig… Tovább »

“A páromnak fontosabb a gyereke nálam!”

Enikő (34) és kicsi, hároméves gyermeke a nagyszülőkkel él egy háztartásban, amióta a nő első férjétől elvált. Nemrégiben ismerkedett meg egy szintén elvált férfival, akinek egy kisfiú van a “pakkjában”. Hiába jönnek ki jól, összeköltözésről szó nincs, no és számtalan más, múltból átcibált tényező is nehezíti a közös jövőt. Fogadjátok szeretettel a fiatal nő történetét, amit… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!