Második feleség

“A férjemnek volt valakije, de nem tudott minket szétrobbantani”

Egyszer azt mondta ránk az egyik barátunk, hogy az a baj velünk, nem vagyunk 21. század kompatibilisek. Ezt persze nem merném egyértelműen kijelenteni, de van benne némi igazság. Például kivételesen régimódian gondolkodunk a házasságról. Mindkettőnk szülei hosszú házasságban éltek, és elég sok küzdelmen mentek keresztül, de gondban, bajban és komoly betegségben is kapaszkodtak egymásba. Ez… Tovább »

Napi humor: soha többé szerelem?

Mennyire égeti meg az embert egy csalódás? Meddig tart a kapcsolat gyászolása? Akár 2-4 évig is a válás után. Aki nem talál hamar vigaszt, az vajon ilyesmi páncélt ölt? 🙂 Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek,… Tovább »

Esztergályos Cili hatodik férje mellett ért révbe

A napokban ünnepelte 25. házassági évfordulóját a 71 éves Jászai Mari-díjas színésznő, aki negyvenes éveiben talált rá arra a férfira, akivel immár békében él. Dr. Fonyódi Péterrel igazi mozaikcsaláddá váltak, hiszen zenész férje első házasságából született lányát, Bernit (egyébként Fodor Rajmund vízilabdázó felesége) elfogadta, gyermekeit unokaként kezeli. A kicsik imádják az engedékeny “Cili mama” pörgését, kreativitását,… Tovább »

Minket nem hat meg a drámázó exasszony!

Tünde (25) a második nő a párja életében, hiszen a férfi, akinek az oldalán kikötött, már egyszer elköteleződött előtte. Fontos “egyediség” történetükben, hogy le tudtak válni az exről, aki a pszichodráma minden eszközével igyekezett magához láncolni volt párját, ám az apa a sorozatos csalódások, megcsalások után keményebb volt vele, és a kapcsolat lezárása után nem… Tovább »

Miért kevés a szex a férfiaknak?

… Miért kevés a szerelem a nőknek? Ez a két markáns kérdés együtt adja a címét annak az önsegítő könyvnek, ami közvetve egy kedves ismerősöm, és egyben a blog munkáját is olykor segítő szakértőm jóvoltából landolt a hetekben nálam. Már a címbéli felvetés is izgalmas, hiszen azt az ősi problémát vázolja, ami a férfiak és… Tovább »

A második szerelemről – 4 pasi, 4 dal

Azt, hogy a második nekifutással, házassággal járó érzések igenis külön világot jelentenek egy férfi életében, szemléletesen példázza, hogy a zeneipar egy-egy nagy szereplőjét is megihlette a téma. A 4 legjobb dal következik, férfi előadóktól: kései szerelemről, második asszonyról és érzésekről – nemcsak érintetteknek. Egy közös van bennük: a furcsa második esélyt mindenki hitetlenkedve és elvarázsolva… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!