Második feleség

“Nős férfitől van a fiam – megtagadott mindkettőnket”

Tünde (34) egyedül él egyéves fiával, aki egy szeretői viszony gyümölcse. A sors iróniája, hogy korábbi házassága meddő volt, ám Endre szinte azonnal teherbe ejtette egy titkos légyott alkalmával. A kezdeti boldog babavárás és csodás ígéretek sora azonban hamar feledésbe merült, a gyermek apja végül nem vállalta fel tettének “következményét”, sőt ahogy és ahol tudta,… Tovább »

Erőszak: bántalmazott a férjem exe

A tettlegességig fajuló bántalmazás nem egy második feleség osztályrésze, ennek legtöbbször az az oka a szakemberek szerint, hogy a felbomlott/megromlott házasságot nem sikerült a házastársak mindegyikének igényei szerint lezárni. Ha nem testi, akkor valami másra vetülő erőszak áldozatai lesznek a nők az elvált férfi oldalán: meséltek olvasóim arról, hogy az exfeleség valamilyen vagyontárgyukat, esetleg az… Tovább »

Szerető vagyok, tud rólam a feleség, aki szintén tart szeretőt

Régen kaptam ennyire bonyolult, már-már szappanoperába illő szerelmi sokszögről beszámoló levelet. Most Kata (nevezzük így) gondolta úgy, hogy könnyít a lelkén, kiírja magából. ——————— A társkereső lett a vesztem Külföldön dolgoztam a nyár elején, amikor egy ismerősöm ajánlott egy társkereső oldalt. Regisztráltam, igazából jó poénnak gondoltam az egészet (persze tudat alatt nem). Meg is feledkeztem… Tovább »

2 vers a szerető-lét elviselhetetlenségéről

Csak úgy kommentár nélkül küldöm minden “vannabí” második feleségnek, akinek úgy áll a szénája, hogy egyelőre szeretőként teljesedik ki a férfi oldalán. És küldöm azoknak is, akik az ilyen történetek más-más szereplőjeként észlelik a félrelépéseket, tanulságos, a saját nézőpontból kizökkentő költemények ezek. Én meg az ilyesmiket kifejezetten szeretem. Remélem, ti is. A szeretőkről, akik a… Tovább »

Miért tart valaki szeretőt? Egy érdekes történet Feldmártól

Te is elítéled a szeretőket gondolkodás nélkül? Mert ők valahogy sosincsenek emberszámba véve: a közvélekedés szerint csakis cédák, kurafik, a családrobbantó harmadikak (már ha eljutnak odáig), erkölcstelen nők/férfiak lehetnek. Nem véletlenül szeretek időről időre foglalkozni velük én is (ilyen témájú írások ide kattintva), hiszen a második feleség lét ugyancsak sokszor indul szeretői viszonyból. Vessetek meg,… Tovább »

Miért nem működött az életem az Elvált Férfi oldalán?

Rita (33) Nógárd megyében él, gyermektelen, négy hónapja döntött úgy, elköltözik párjától, a kétgyermekes férfitól. Történetük annyiban egyedi, hogy már korábban is nekifutottak egyszer, összeköltöztek egy friss válás után, de nem működött a dolog. A sors mégis összehozta őket újra néhány év kihagyással, ezalatt Ritának is volt párkapcsolata, a férfi – nevezzük Ferinek – pedig… Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy engem válasszon a (nős) férfi?

…kérdezi tőlem majdnem minden errefelé tévedő olvasó, aki egyelőre – legyen akár titkos, akár felvállalt a viszonya a férfival – úgy érzi, szerelme bátortalan,  nem mer kilépni a komfortzónájából, a lapos házasságából, a megszokásai béklyójából, vagy – bár látszólag már kilépett, érzelmileg mégis az előző kapcsolatát éli, gyászolja, rendezi. Mivel én magam nem tudom a… Tovább »

Robin Williams: az ember, akinek 3 felesége volt

Hirtelen, amikor a halálhírével együtt a családi hátterét is röviden ismertették az újságok, azon akadt meg a szemem, hogy a színészóriásnak három felesége is volt. Bár odavoltam minden alakításáért, ezekről a magánéleti tényekről nem tudtam. Itt a blogon most úgy emlékezem az általam is nagyra tartott alakra, hogy kicsit bemutatom, milyen nők mellett élte le… Tovább »

Szerető voltam, majdnem második feleség lettem

Zsófia (35) elvált, csinos, rendkívül pörgős nő, aki egy sikertelen házassággal a háta mögött sem akart beletörődni abba, hogy ennyi idősen már nem várhat rá boldog párkapcsolat. Hite tartotta benne a lelket, és a sors meg is ajándékozta egy csodás szerelemmel. Párja és közte tökéletes volt az összhang az elmúlt másfél évben, egészen az idei… Tovább »

Egy jó animgif? Válások, jelenetek

Semmi sem mond el jobban egy érzést, mint egy jó animgif. Szemezgettem nektek párat. Az inspiráció Mozaikanya friss bejegyzését látva jött 🙂   Azt hitted, évekig tűröm, hogy hozzám sem érsz, és nem is keresek szeretőt? Tévedtél. Szóval elhagysz? Ez az utolsó szavad? Az exfeleségem a bankkártyámról is levett minden pénzt, mielőtt visszakérhettem volna a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!