Második feleség

Napi humor: több válás, több nagyszülő

A heti humor rímel a legutóbbi posztra – több válás, több nagyszülő. Ha meg a nagyszülők válnak, akkor meg még cifrább. Nálatok is így van?   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek, másodszor nősülő férfi, ne habozz írni ide! Lájkolj a Facebookon is, illetve csatlakozhatsz az ottani zárt… Tovább »

Napi humor: soha többé szerelem?

Mennyire égeti meg az embert egy csalódás? Meddig tart a kapcsolat gyászolása? Akár 2-4 évig is a válás után. Aki nem talál hamar vigaszt, az vajon ilyesmi páncélt ölt? 🙂 Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek,… Tovább »

Napi humor: végre van erőm beadni a válási papírokat!

Akár a feleség, akár a férj, de egy biztos: a közhiedelemmel ellentétben szinte mindig a kapcsolatért elkötelezettebb fél adja fel a harcot, aki úgy érzi, már belefáradt abba, hogy erőlködjön kettejükért. Egy kis humor erre a témára is: Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból… Tovább »

Napi humor: válás utáni válság

 Gondoltad volna, hogy egy válás érzelmi lezárása, az ezzel kapcsolatos fájdalom akár 2-4 évig is tarthat? Keserédes humorral találtam a következőt: Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek, másodszor nősülő férfi, ne habozz írni ide! Lájkolj a… Tovább »

Napi humor: az exfeleség színre lép

Az elvált férfi csomaggal érkezik, ezt meg kell emészteni 🙂  Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide! Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek, másodszor nősülő férfi, ne habozz írni ide! Lájkolj a Facebook-on is, illetve csatlakozhatsz az ottani zárt csoportunkhoz is, ha második feleségként… Tovább »

Napi humor: mit hoz ki az exfeleség a volt férjből?

Vajon hány válás végződik úgy, hogy a volt férjnek semmije nem marad? Miért bújik ki – tisztelet a kivételnek – a kisemmiző, rosszindulatú énje az egykori kedvesnek? Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek, másodszor nősülő férfi,… Tovább »

Napi humor: csak az exfeleség a téma?

Hányszor, de hányszor volt már itt szó arról, hogy az előző feleség kitörölhetetlen a mindennapi párbeszédekből. Vagy a közös gyermek miatt, vagy a viszonyítgatások okán. Ennek fényében tanulságos gondolat következik: Nézd meg a többi humoros posztot is a blogon, katt ide!   Ha érintett vagy valamilyen szempontból (ex- vagy új asszony vagy, netán nevelt gyermek,… Tovább »

A klasszikus újranősülős vicc

– Mondd, drágám, ha kettőnk közül én halnék meg előbb, újranősülnél? – Nos, mivel jó egészségnek örvendek, miért ne? – És a nő ideköltözne a házunkba? – Elképzelhető. – És használja majd az edényeimet? – Igen, megeshet. – És használja majd a golfütőmet is? – Nem, mert balkezes. Nézd meg a többi humoros posztot is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!